Közösségi médiára vonatkozó politika

Közösségi médiára vonatkozó politika az EMEA régió országaiban

Az Aberdeen Asset Management (Aberdeen) kizárólag tájékoztatási céllal közli közösségi média-tartalmait: ezek a tartalmak nem tekinthetők egyéni befektetési tanácsadásnak, vagy bármely értékpapírba történő befektetésre, vagy befektetési stratégia követésére vonatkozó javaslatnak. Az információkat a teljesség igénye nélkül közöljük, és nem tekinthetők valamely országgal, régióval, befektetéssel vagy stratégiával kapcsolatos összes tényt figyelembe vevő, alapos elemzésnek. A piaci és gazdasági viszonyok változhatnak, ezért az Aberdeen által közölt észrevételek, vélemények és elemzések mindig a megjelenésükkor fennálló állapotra vonatkoznak, és külön bejelentés nélkül változhatnak. A látogató kizárólag saját felelősségére használhatja fel a közölt adatokat. A befektetők számára javasolt független szakértő segítségét igénybe venni, mielőtt meghoznák döntésüket a befektetésről.

A kívülállók által és/vagy a hivatkozott weboldalakon közölt vélemények, ajánlások az illető kívülálló, ill. weboldal véleményét, ajánlását testesítik meg, amely nem feltétlenül egyezik meg az Aberdeen vagy kapcsolt vállalatai véleményével. Az Aberdeen nem igazolja a kívülállók által közölt tartalmakat, nem azonosul ezekkel a tartalmakkal és nem szavatolja ezek helytállóságát, továbbá nem vállal felelősséget ezek pontatlanságaiért, hibáiért. Az Aberdeen nem vállal felelősséget más weboldalak használati feltételeiért, adatvédelmi intézkedéseiért vagy biztonsági szabályaiért.

Az Aberdeen cégbejegyzésének helye és száma: Skócia, 10 Queen’s Terrace, Aberdeen, AB10 1YG, SC108419, 10 Queens Terrace, Aberdeen, Egyesült Királyság; felügyeletét az egyesült királyságbeli pénzügyi felügyeleti hatóság, a Financial Conduct Authority látja el.

A felhasználói hozzászólásokra vonatkozó szabályok

Közösségi média oldalainkra ne tegyen ki személyes, vagy a számlájára vonatkozó adatokat! A látogatók ne kérjék tranzakciók végrehajtását, ne tegyenek fel a befektetéseikkel kapcsolatos kérdéseket, továbbá ne jelentsenek be reklamációkat a közösségi média oldalainkon. Kapcsolatfelvétel: Social.Media.Hungary@aberdeen-asset.com

A hozzászólók által kifejezett vélemények nem feltétlenül tükrözik az Aberdeen véleményét. A hozzászólásokat moderáljuk, és saját belátásunk szerint döntjük el, hogy közöljük-e.

Az Aberdeen fenntartja a jogot az olyan hozzászólók kitiltására, akik obszcén vagy sértő, referenciának, vagy befektetési, adó- vagy jogi tanácsadásnak minősülő, ill. reklámjellegű tartalmakat helyeznek ki. Az Aberdeen fenntartja ezenkívül a jogot az olyan hozzászólók kitiltására, akiknek a saját közösségi oldalán obszcén vagy sértő tartalmak találhatók, vagy reklámoldalként szolgál.

Házirend

Házirendünk célja biztosítani, hogy nagyra becsült látogatóink biztonságos, védett környezetben írhassanak hozzászólásokat.

Nyitvatartá

Hétfőtől péntekig (közép-európai idő szerint) 09.00-tól 17.00-ig (kivéve ünnepnapokon). Ezalatt az idő alatt igyekszünk 24 órán belül reagálni az Ön hozzászólásaira. Amennyiben Ön a nyitvatartási időn kívül tett hozzászólást vagy kérdést, előfordulhat, hogy erre csak a következő munkanap során válaszolunk.

Adatbiztonság

SOHA nem kérjük Öntől azt, hogy közösségi média felületeinken keresztül küldjön nekünk személyes adatokat vagy számlaadatokat. Felkérhetjük azonban arra, hogy privát üzenetben (Direct Message, DM) további adatokat küldjön a számunkra, hogy bizonyos kérdésekre közvetlenül válaszolhassunk. Kérjük, hogy az ezen az oldalon tett hozzászólásaiban ne szerepeljen semmilyen személyes vagy bizalmas adat, mert az ilyen hozzászólásokat töröljük, amint tudomást szerzünk róluk.

Moderáció

Látogatóink védelme érdekében fenntartjuk a jogot az alábbiak bármelyikét tartalmazó hozzászólások törlésére:

 • személyes vagy bizalmas adatok (ez az Ön érdekét szolgálja)
 • bántó, rágalmazó, sértő vagy gyűlöletkeltő szövegek
 • törvénysértő információk
 • „trollkodás”, vagy szándékoltan romboló célzatú viták
 • szellemi tulajdonjogok megsértése
 • reklám
 • spam (kéretlen reklámüzenet)
 • bármely, harmadik fél oldalára mutató hivatkozás
 • rosszindulatú, ártalmas tartalom
 • az általunk elkövetett hibák
 • a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és munkatársainkkal kapcsolatos hibás, félrevezető vagy elfogadhatatlan közlések

Kérjük, hogy közösségi média felületeinkre ne tegyen ki a jelen anyagot magában foglaló tartalmat.

Egyéb tudnivalók

 • A közölt tartalom felhasználása: Ha az adott közösségi média csatorna saját felhasználási feltételei ezt nem tiltják, úgy tekintjük, hogy Ön díjmentes, nem kizárólagos, állandó és az egész világra érvényes jogot biztosít számunkra a közölt anyagoknak bármely médiumban történő felhasználására, továbbfejlesztésére, másolására, módosítására, átszerkesztésére, közlésére, terjesztésére és megjelenítésére.
 • Az Aberdeen Asset Management üzletileg nem érdekelt a Twitter vagy LinkedIn vállalkozásban; nincs befolyásunk arra, hogy a Twitter vagy más külső szolgáltatók hogyan használják fel az Ön által az oldalunkon megosztott információkat. Ezt illetően javasolt tanulmányozni a közösségimédia-csatorna saját adatvédelmi és biztonsági szabályait.
 • Az Aberdeen Asset Management nem nyújt pénzügyi tanácsadást.
 • A közösségi média felületeinken elérhető információk kizárólag általános tájékoztatási célra szolgálnak, semmilyen szavatosságot, felelősséget vagy garanciát nem vállalunk ezen információk hiánytalanságáért, pontosságáért és naprakészségéért. Amennyiben a törvény ezt lehetővé teszi, semmilyen kártérítési felelősséget nem vállalunk az itt közölt információk felhasználásából származó károkért, veszteségekért.
 • A közösségi média felületeinken olyan tartalmakat közlünk, amelyeknek rendelkezünk a tulajdonjogával vagy (licenchasználóként) a használati jogával. A jelen anyagra vonatkozó jogainkat fenntartjuk. Amennyiben a közösségimédia-csatorna saját felhasználási feltételei másképp nem rendelkeznek, Ön kizárólag saját céljaira használhatja fel a jelen tartalmat.
 • Ha Ön használja a jelen oldalt vagy belép ide, úgy tekintjük, hogy ismeri és betartja a közösségimédia-csatorna általános használati feltételeit (User Agreement).
 • Kérjük, hogy kizárólag a jelen házirend szabályainak betartása mellett írjon hozzászólásokat.

Az Aberdeen részletes adatvédelmi szabályai itt érhetők el.

A Twitter felhasználási feltételeit ide kattintva érheti el.

A LinkedIn használati feltételeit ide kattintva érheti el.